Vi startet vår virksomhet 1. juni 2003.

 

Vårt hovedkontor ligger i Trondheim med lager og administrasjon.

Vår filosofi er hele tiden å holde fokus på øket produktivitet. Sammen med våre leverandører arbeider vi kontinuerlig for å fremskaffe optimale tekniske løsninger. Vår mangeårige bransjeerfaring viser at raske leveringer og gode tekniske løsninger til riktig og forutsigbar pris, gir kundene de beste forutsetninger for å konkurrere i et internasjonalt marked. Skal Norge overleve som en industrinasjon må vi hele tiden tenke produktivitet.

 

«Work smarter and faster»

Vårt firma er nå inne i en fase der vi bygger ut vår virksomhet. Vi har skaffet større lagerareal for å kunne håndtere en øket omsetning samtidig som vi også har fått tilgang til flere agenturer. Vi ønsker derfor deg som kunde hjertelig velkommen til et nært og godt fremtidig samarbeide.

 

Utvidet forretningsområde

Verktøy- Senteret Terje Kulvik AS kan nå tilby plaststøpeformer på forespørsel til det norske og svenske markedet.

Vi har inngått kontrakt med firma i Serbia som kan fremstille verktøyformer for støpning av 1 komponent og 2 komponent plastmasse.

Vår partner er i dag leverandør av plaststøpeformer for bilindustrien, flyindustrien og medisinindustrien samt også underleverandør av plastkomponenter til øvrige deler av plastmarkedet.

 

Webdesign og utvikling: Verktøy-Senteret Terje Kulvik AS
Ser du noe feil på siden? kontakt Web-ansvarlig

Verktøy-Senteret Terje Kulvik AS Kontaktinformasjon